Over Khysar

Eigenlijk kan ik er eigenlijk niets aan doen: ik mix diverse sporten, de variatie in het eten thuis komt omdat ik een nieuw recept probeer, en als werk hop ik van project naar project. Afwisseling zit in mijn DNA, ik zoek het bewust op, dus hoe kan ik in vredesnaam mijn hele leven met maar 1 vrouw verbrengen?! Maar ja, die eeuwige cultureel bepaalde moraal in Nederland… Één vrouw tot de dood ons scheidt is het ideaalbeeld en het duurt wel even voordat je jezelf er voldoende van overtuigd hebt dat je het misschien wat anders ziet.

Maar als je die doos van Pandora dan eenmaal open doet, staat je wel wat te wachten. De harde werkelijkheid van het daten overviel in eerste instantie nogal; er is een behoorlijke onbalans tussen vraag en aanbod, en vrouwen zijn onder de streep eigenlijk net zo ‘erg’ als mannen. Het duurt daarom even voordat je de dynamiek doorhebt, maar wat een aanvulling op je leven kan het daten zijn! Vriendschap, plezier, ontlading, emoties en vooral veel, ahm, teamsport 😉

Het is ook interessant wat je allemaal over jezelf te weten komt. Ik blijk licht dominant te zijn, niet het striementype, maar wel graag de baas. Speeltjes zijn leuk en ik blijk gewoon een paar uur lang achter elkaar te kunnen ‘sporten’, thuis kwam we niet verder dan de bekende 20 minuten. En blijkbaar ben ik zo bedraad dat lol hebt aan het geven, mijn plezier komt uit de blik in haar ogen. De opwinding, de lach, het uitdagen, … Allemaal ervaringen door experimenten waar thuis nooit ruimte voor was, maar hierdoor wordt het thuis wel stukken beter. Mijn mevrouw heeft geen idee wat haar allemaal overkomt.

Onder de streep is het vooral positief (de negatieve dingen lees je wel in de blogs). Ik ben dan ook erg blij dat ik de doos opengedaan heb en zou niet meer zonder kunnen. Alleen was er die eerste weken zo enorm veel te leren, dat het erg handig zou zijn geweest dat er ergens een tips-and-tricks sectie zou zijn. Mijn goede vriendin Marise suggereerde dat ik ze zelf zou schrijven. Dat was het begin van deze blog… Waar hij eindigt, ik heb geen idee.

Advertenties

Een reactie op “Over Khysar

  1. Ook mijn “doos van Pandora” (leuke woordspeling voor een vrouw overigens) afgelopen zomer geopend en inderdaad khysar je hebt gelijk , je hebt geen idee waar je aan begint!! En voor je het in de gaten hebt ben je totaal verslaafd, en krijg je “je doos” met geen mogelijkheid meer onder controle 😨. Maar met alles wat ik t afgelopen half jaar heb mee gemaakt, leuk, heerlijk, vervelend, soms wat verdriet. Kan ik zeggen : het is het dubbel en dwars waard!! 😙

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.