De opbouw in een date

Als je een normaal afspraakje hebt, dan plan je een activiteit; je gaat uit eten, naar de bioscoop, of een andere leuke activiteit. En soms hoop je dat er misschien meer volgt. Een BDSM date is anders en vereist veel meer voorbereiding. Persoonlijk ben ik al dagen voor een date bezig met plannen, en dan bedoel ik niet met wat we precies gaan eten of zo, maar wat we precies gaan doen.

In mijn dates probeer ik een lijn, een opbouw, te krijgen. En vaak iets van een thema. De ene keer kan dat gaan over onthouding, de andere keer juist over een nieuw record. Soms is het heel liefdevol en soms ruig, maar altijd zit er een opbouw in.

Elke date begint met zoenen, want dat is toch echt nodig om de connectie te maken. Teder en zacht, of ruig en gepassioneerd, het bepaalt hoe het vervolg eruit ziet. Want als D moet je ook in de juiste stemming komen. En als sub is het telkens weer een verassing welke kant het uitgaat; wordt het (tergend) langzaam of (overweldigend) snel?

Elke volgende fase wordt een stukje leuker. Zoals het uitkleden, laat je haar zichzelf uitkleden, terwijl je keurend toekijkt? Of moet ze gehoorzaam blijven staan terwijl je haar lichaam centimeter voor inspecteert? Telkens plagend de juiste plekken aanraken. Zelf hoef ik niet zo snel uit de kleren, het spelen met dat lichaam is veel te leuk. Het is wel het moment waarop de collar omgaat. Het aanbieden van je nek, het mogen omdoen, is het moment waarop het echt gaat beginnen.

Na de collar volgen vaak de lederen polsboeien. Leer en metaal zijn een perfecte combinatie. En dan een positie met een stoel? De tafel? Gebruiken we één of twee deuren? Of misschien toch op het bed? De positie is in de dagen voorafgaand uitgedacht; een stukje discomfort, met die keer aandacht voor de tepels, of juist het uitsingelen van de clitoris, of misschien anaal. Dit is waar de overgave echt naar voren komt; hulpeloos zijn en je moeten overgeven aan mijn ene vinger. Tepelklemmen horen hier ook wel bij. En de vraag of je klaar gaat komen, of niet?

Soms kan het ook mooi zijn om de kettingen decoratief i.p.v. functioneel te gebruiken, gewoon om een foto van te maken. Maar hoe dan ook is dit meestal het moment waarop ik het zelf niet meer hou en mijn kleren uit moeten. 😀

Zo’n positie is heel intens, dus daarna is er tijd voor wat drinken. Beetje water. Maar niet te lang, want er is nog een tweede positie bedacht. Anders dan de eerste, maar in dezelfde lijn als het thema van de date. Dit gaat wel een standje intenser, dus het moment waarop een flogger of stevigere klemmen uit de tas komen. De driften zijn dan zo hoog opgelopen, dat je beide dat beetje extra kunt waarderen.

Als laatste onderdeel komt de uithoudingsslag. De magic wand. Je bent inmiddels een uur of twee aan het spelen, hebt bijzondere houdingen aangenomen, dus wat is er lekkerder om dan op bed te mogen liggen, totaal vastgesnoerd, met een wand tussen je benen. Of misschien toch een iets minder conformtabele houding. Maar hoe dan ook met de opdracht, de wetenschap, dat je een minimaal aantal keer klaar moet komen. En dan geen flauwe 10 keer. Niet 15. We zetten het doel hoog.

En dan als je uitgeput op het bed ligt, is het tijd voor knuffels. En chocola. Want als je zo hoog gevlogen bent, moet je ook rustig mogen landen. 🙂

Advertenties

2 reacties op ‘De opbouw in een date

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.