Vakantie… in een tent

Vakantie is over het algemeen leuk; je hebt veel vrije tijd, kunt een beetje in een hangmat rondhangen, wie wordt daar nu niet blij van? Maar er zijn wel aardig wat minpunten aan óp vakantie gaan.

Te beginnen met de noodzaak om meer dan een werkdag in een auto te gaan zitten om een stukje zuidelijker het warmere weer op te zoeken. Was totaal zinloos dit jaar, maar ja, dat weet je niet als je boekt midden in de winter. En als je daar dan bent, kruip je bij die warmte gezellig in zo’n 140×180 bed.

Ja.

Het kan het best waard zijn; mooie omgeving, lekker eten, … Maar dit jaar waren we zo laat met boeken, dat dat alles ook nog eens in een tent plaats ging vinden. Nou… Dan is de grens van ‘is het het nog waard?’ snel bereikt.

Ten eerste hebt je nul privacy in zo’n tent. Je kinderen liggen misschien wel net als thuis op 4 meter afstand, maar met zo’n doekje ertussen kunnen ze net zo goed naast je liggen. Samen met de buren en de rest van de camping.

Maar eigenlijk maakt dat niet zo veel uit, want omdat je elke nacht 2x naar het toiletgebouw moet strompelen door dat stel kniëen in je rug (140 is echt niet breed), ben je zo moe dat seks toch niet hoog in je agenda staat. En nee, de gebroken nachtrust ’s ochtends inhalen is geen optie, want om 6:30 brandt je door de zon de tent uit.

En dan het feit dat je dag en nacht met je gezin bezig bent. Eventjes is best leuk, maar 24×7… Too much of a good thing. En dus ook geen tijd voor KIK, waardoor de contacten met je SL verwateren. Is dat de reden waarom zo veel SL relaties stoppen in het najaar?

Enfin, we zijn terug, hebben het wederom overleefd. Nu snel die dagkamer boeken!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.