Exactly my kink

BDSM heeft best een hoop vormen, van spelen met kaarsen en zweepjes, tot naalden en messen aan toe. En niet alles spreekt iedereen aan; de één is meer into controle, de andere houdt van het betere slagwerk. Er zijn dus aspecten die zijn NMK – Not My Kink. Voor mij persoonlijk is dat alles waar bloed bij komt, of dingen die permanente marks achter laten. Prima als iemand dat leuk vindt, just NMK.

Gelukkig blijft er best genoeg over en van die dingen is er eentje die er uitspringt, waar ik wel heel erg happy van word.

Mijn favoriete kink zit in de controle hoek, om specifiek te zijn: het orgasme van de onderhande dame uitstellen of juist afdwingen. In het engels: orgasm denial or forced orgasm. Eigenlijk zijn het twee kanten van dezelfde medaille, namelijk controle hebben over het moment van orgasme.

Als je naar die twee aspecten kijkt, is de eerste (denail) de grootste uitdaging. Het vereist goed luisteren naar de signalen en proberen die grens te vinden nét voordat de grote vloedgolf komt… En dan stoppen. Met vingeren, met neuken, met whatever je aan het doen bent, en alleen maar kijken naar de blik in de ogen. Teleurstelling, frustratie, berusting (want haar eigen handen zijn sowieso even buiten gebruik), en uiteindelijk wetend dat het hoogtepunt wel gaat komen. Alleen nu even niet.

Heerlijk! Soms zijn de signalen heel subtiel: een zucht, een trilling in een been. Bij anderen wordt de inkomende vloedgolf ruimschoots en overduidelijk aangekondigd, vocaal en / of met stuiptrekkingen. Bij die laatste wordt het stopmoment meestal in een vergelijkbare stijl verwerkt 😀 Iets om rekening mee te houden als je je speellocatie kiest.

En dan is het helemaal fantastisch wanneer ze (doordat je al een aantal keren gestopt bent) begint te verwachen dat het weer gaat stoppen, om dan toch doorzetten, en het orgasme als een onverwachte vloedgolf over haar heen laten rollen. Erg gaaf om zo te mogen spelen! Oh ja, een leuke variatie is om de dame te verbieden een orgasme te krijgen en dan je uiterste best te doen om het voor elkaar te krijgen. Kijken wie wint 🙂

Wat het onderwerp op de andere kant van de medaille brengt, gedwongen orgasmes. Een belangrijk aspect voor mij hierbij is wederom een stukje overgave; de dame in kwestie vastzetten in een goed bereikbare positie. En je kunt dan met vingers en mond heerlijk stimuleren. Maar om het dwingen echt op de next level te krijgen is er een het stukje gereedschap bijna onmisbaar: de magic wand.

Van orgine echt bedoeld als massage-apparaat, werd deze supervibrator al snel ontdekt door de vrouwelijke helft van de mensheid. De wand geeft door zijn formaat en massa heel intense vibraties af, welke voor veel vrouwen bijna onmogelijk zijn te weerstaan. En wat is er dan leuker om een dame vast te zetten, de wand in positie te brengen en toe te kijken hoe orgasme na orgasme door haar lichaam heen zindert?

Popcorn please! En nieuwere versies hebben ook nog standen, dus als ze eenmaal in het, ahm, ritme zit, gaan hij natuurlijk een standje hoger. En nog eentje. En als ze daar aan gewend is, gaan we ons er zelf mee bemoeien; zoenen, bijten, tepels, anaal, alles om de mentale controle te breken en haar helemaal van de wereld te krijgen.

En als de teller dan richting de tientallen gaat en ze aangeeft dat ze het niet meer trekt, als ze zo vaak is gekomen dat ze eigenlijk alleen nog maar kan kreunen, geldt de regel dat 3x scheeprecht is en ze nog even door moet bijten.

Dat.

EMK – Exactly My Kink.

Advertenties

4 reacties op ‘Exactly my kink

    1. Eigenlijk natuurlijk ook niet moeilijk om te ‘loven’, als vrouw zijnde, wie wil er nu geen serie orgasmes. Je zou als man jaloers worden. Hoe was het ook al weer bij varkens? Een half uur? 😀

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.