Trio

Check!

Been there, done that!

Marked the item of the fucketlist.

Wat een privilege! Het feit dat twee vrouwen er voor kiezen om een kamer met jou te delen is vleiend. Natuurlijk hebben ze elkaar ook, en het zien van twee dames is erg stimulerend, maar uiteindelijk ben ik de enige XY die in die kamer mag zijn!

De grote vraag is natuurlijk: was het wat je ervan verwachtte? Kwam het in de buurt van de fantasiëen? Want, laten we eerlijk zijn, de meeste dingen redden dat niet…  JA! Heel dicht zelfs! Zeker het eindstandje (nee, dat gaan we niet uitleggen).

trio-fun

Het begint natuurlijk allemaal met het eerste contact, wat drinken en eten vooraf, en dat was heel relaxt. Relaxter dan dat ik verwacht had. Er kwamen grapjes voorbij en hints naar wat er stond te gebeuren. Lichte aanrakingen. Kleine plagerijen. Dat zijn goede tekenen; als er vooraf een negatieve spanning zou heersen, kun je het beste meteen stoppen, want de kans dat dat vervolgens op de hotelkamer weggaat is klein. En ik denk dat de wijn bij de dames ook wel geholpen heeft. Kleine investering, groot plezier. 😉

Nu moet ik iets bekennen; toen ik met twee dames in zomers rode jurkjes het terras af liep, vroeg ik me stiekem af wat de andere mannen op dat moment zouden denken… Ja, mijn ego kon dat momentje wel even, ahm, appriciëren. 😀

Maar goed, eenmaal in de hotelkamer ontstaat er toch even een bepaald gevoel van ongemak. De beruchte drempel waar je overheen moet. Maar uiteindelijk is dat een kwestie van doen; een hand uitsteken, een lichaam rustig dichterbij halen, even in de ogen kijken en dan de eerste kus, het aanraken, de geur, proeven…

Het meest slechte scenario is dat dat dan tegenvalt. So close and yet… Wat een drama zou dat zijn geweest, maar gelukkig zag ik twee keer een brede glimlach! En had ik al gezegd dat twee zoenende vrouwen zeer inspirerend is? Ik herhaal het even voor de zekerheid. 😀

Na die eerste horde ging alles soepel; handen en tongen gaan bezig. Er wordt afgewisseld wie in het middenpunt staat. Kleren vliegen allerlei kanten uit… Hmgrr. Good memories!

trio-naughty

Nu gaan we natuurlijk geen gedetaileerd verslag doen, no kiss and tell, maar achteraf realiseer je je pas wat er eigenlijk gebeurd is. Beelden schieten weer in je hoofd en je denkt: “is mij dat overkomen?”. De kriebels komen ook meteen terug. Op het moment zelf zit je in een flow, maar verdorie wat gaaf! Ik merk dat het lastig is om het goed over te brengen, dus misschien is het antwoord op de hamvraag illustratief: ‘Is het voor herhaling vatbaar?’…

HELL YEAH!!!

Maar het was tegelijkertijd ook leerzaam… Omdat ik geneigd ben om wat BDSM in mijn dates te stoppen, werd eigenlijk zonder discussie aangenomen dat dat hier ook zou gebeuren. Dus ik had me al dagen het hoofd gebroken over hoe dat vorm te geven; als D maak ik altijd een soort van plan voor een date, maar ik had natuurlijk helemaal geen ervaring met een trio. Ik wist dat het trio zich eerst moest settelen, dus dat was de eerste fase, maar hoe breng je vervolgens daar wat ‘spank’ in? Zeker met iemand die helemaal nieuw is in BDSM? Ik gebruik nooit een flogger of zweep op iemands eerste BDSM date, het vertrouwen dat een stukje bondage vereist is al meer dan genoeg.

Dus roteren leek me de beste methode; één van de dames zou telkens in het middelpunt staan en op die manier kon ik het spel aan de persoon aanpassen. De een in de kettingen, de ander aan de flogger. En dat ging… okayish.

Feit is dat een sub nog al eens beperkt is in haar bewegingsvrijheid en als dominant heb je dan de verplichting om je met haar bezig te houden, wat betekent dat de derde persoon een beetje in een stond-er-bij-en-keek-ernaar rol zit. Nu zijn er voldoende manieren om daar invulling aan te geven, en ik probeerde dat ook wel te sturen, maar echt lekker op de plek viel het voor mijn gevoel niet.  Als je twee subs hebt die het leuk vinden om in gebonden toestand af te wachten, of een alfasub die op dat moment een stukje leiding neemt, dan kan het prima, maar hier was de dynamiek toch anders. Misschien als je het als groepje vaker doet, dat het dan natuurlijk een vorm krijgt.

Maar laat ik duidelijk zijn: het trio was een heerlijk ervaring en is op zichzelf al meer dan voldoende om een erg leuke date te hebben. Je hoeft daar geen koffer met speeltjes naar toe te slepen, zeker niet bij een eerste keer; handen, voeten en ogen is meer dan genoeg en iedereen kan dan actief betrokken blijven.

That said… Wanneer plannen we de volgende in dames?! 😀

Oh ja… Nog even over twee zoenende vrouwen he, ik weet niet of ik het daar al over gehad heb, maar wat mazzelaar ben je toch Khysar!

women-kissing-passionately

Advertenties

3 reacties op ‘Trio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.