How to trio

Het is schijnbaar één van de grootste fantasiëen van zowel mannen als vrouwen; het hebben van een trio. Eigenlijk is het me niet helemaal duidelijk waarom dat zo is, mogelijk dat het te maken heeft met een soort ego-boost; twee vrouwen of twee mannen voor jou alleen, maar ik moet bekennen dat het ook op mijn fuckitlist staat.

Of in mijn geval misschien eerder zo dan…

Echter eerlijkheid gebiedt me te bekennen dat het me nog steeds niet gelukt is. Daarom triggerde een uitspraak van de dames tijdens een aflevering van het programma ‘jongens tegen de meisjes’ me; de meisjes bestonden uit fotomodellen en die zeiden tegen Tijl: “dat regel je toch even?

Huh?

Say what?

Misschien geldt dat als je fotomodel bent, maar voor de gemiddelde SL man (b)lijkt dat toch best wel even lastiger te voor elkaar te krijgen. Of ik moet weer eens bijzonder zijn en veel pech hebben natuurlijk.

Mijn eerste poging is inmiddels jaren geleden, waarbij mijn eerste SL wel interesse had om het met een andere (op dat moment platonische) chat van mij wat te proberen. Dus wij met z’n driëen in een whatsappgroepje en een date binnen een ruime week in de agenda. Boy that went south quickly! De twee dames hadden een andere stijl van aanloop naar een date; de ene hield van een stukje voorgloeien, zeg maar, de ander was druk en had zo iets van ‘hey, die date duurt nog meer dan 7 dagen, ik heb andere dingen aan mijn hoofd’. Communicatie. Het blijft een dingetje. Die andere chat is overigens nog steeds platonisch, dus waarschijnlijk was de combinatie ook niet handig gekozen. Maar hey, ik heb geen harem met vrouwen waar ik de juiste types uit kan combineren.

Ook de vervolgpogingen blijken weerbarstig; ik snap best dat je als vrouw niet graag met twee onbekenden een hotelkamer in duikt, dus dan lijkt het logisch om met een van de anderen eerst een date te hebben. Wiskunde suggereert VM + MV = VMV, alleen vindt die eerste VM het toch vaak lastig dat er een MV plaats vindt en dat levert dan spanningen op. Misschien is VM + VV = VMV beter… Maar dan vereist het een, ahm, actieve inzet van beide dames en moeten ze op één lijn zitten (ik ben er immers niet om te ‘coachen’). Vaak is het toch zo dat eentje het gevoel heeft dat ze ‘erbij komt’, of er zit een leeftijd- of karakterverschil tussen de dames, waardoor eentje zich niet helemaal op haar gemak voelt en dan loopt zo’n VV ook niet soepel.

Dus, dames fotomodel, vertel me hoe je zo iets ‘even regelt’. Ik wil het graag een keertje mee maken. Misschien valt het enorm tegen, misschien is het heaven on earth, maar dan heb ik het in ieder geval zelf mogen ervaren. En graag voor dat ik zo oud ben dat ik mijn wandelstok als cane kan gebruiken!

Oh, voor de duidelijkheid: ik vind het eerlijk dat als ik een VMV krijg, dat ik dan ook meedoe met een MVM. Graag zonder verdwaalde handen, maar fair is fair. 😀

Advertenties

2 reacties op ‘How to trio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.