Late to the party?

Nu schuifel ik al een tijdje rond in het SL/BDSM circuit en de meeste mensen die je tegenkomt zijn van mijn leeftijd; een getal beginnend met een 4. En dat is misschien ook wel logisch; het heeft me best wel even gekost om het besluit te maken stappen te gaan zetten. Natuurlijk is er geprobeerd om het thuisfront wat avontuurlijker tegen seksualiteit aan te laten kijken, waren er al die bekende morele dilemma’s, uiteindelijk besluit je het dan op de ‘makkelijke manier’ te doen en na afdoende teleurstelling in die manier de stap naar SL te maken.

Het is een proces waar tijd voor nodig is en ook het ouder worden maakt de noodzaak groter, je hebt immers niet het eeuwige leven.

Maar wat me opvalt is dat er ook best veel 30ers en zelfs 20ers actief zijn. En kijk je in de BDSM hoek, dan is de hoeveelheid ‘jeugd’ nog groter. En dan begin ik me af te vragen; heb ik zo lang gewacht? Heb ik niet te lang gewacht? Want hoewel het voor een D wel heel handig is om een stuk levenservaring te hebben, waardoor je je eigen drive meer ondergeschikt kunt maken aan het plezier van de ander, had ik dit natuurlijk liever veel eerder ervaren! Er staat nog zo veel op de (f/b)ucketlist!

Het feit dat mensen al in hun 30er of 20er jaren die nieuwsgierigheid durven te erkennen en te vervullen dwingt respect af. Ik had toen ook wel die gevoelens, maar was blijkbaar een watje dat ik er zo weinig mee deed.

Verdorie. Ik ben jaloers-in-retrospect! 😀

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.